A Workshop and Planetarium facility designed for children of cognitive diversity and along the spectrum of atypical learning disabilities. The facility is designed as an alternative to standardized institutional learning environments where children struggle to focus and keep pace. The result of a failure in the standardized school environment has detrimental developmental effects on children which I aimed to mitigate through empathetic and unconventional design. A focus on the balance of stimuli, level of structure and freedom, and the use of tactile materials were key components in creating an interactive, creative, tech-infused space for the emerging generation of sensitive, volatile, and tech savvy beings.

_

  • instagram journal
  • vimeo
  • Black LinkedIn Icon
  • what i'm listening to